BIZTATÓ

"Legalább ti jó emberek,
Fogadjátok a kisdedet,
Házatokra boldogság száll,
Ha betér az égi Király."

(Szállást keres a Szent Család...)

 


IDŐSZERŰ

 

December 22-ig nyújtható be a Családbarát közgondolkodás népszerűsítésének támogatására kiírt pályázat, amelynek keretében a Nemzeti Erőforrás Minisztérium olyan képzéseket, rendszeres foglalkozásokat, előadássorozatokat vagy kommunikációs programokat támogat, amelyek tematikája a fiatalok felkészítése a párválasztásra, házasságra, családi életre, szülők segítése a gyermeknevelésben, szülők támogatása párkapcsolatuk fejlesztésében. A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani a Pályázatkezelő által működtetett rendszeren (www.ncsszi-pr.hu) keresztül.


Az önkéntesség európai éve kapcsán nemrég elkészítettük a SZEIF önkéntesek honlapját. Mivel a hivatalos színezetű szerződés mellé lazábban "cipőkötést" is kínálunk a közérdekű munkát vállalólaknak, az oldalnak a Cipőkötés nevet adtuk. A tesztelés alatt lévő honlap véglegesítéséhez kérjük önkéntes segítségetek: véleményetek, ötleteiteket küldjétek a szeif2005@freemail.hu címre!


HÍRNÖK

 

Kisiskolások hoztak nagy örömet az idei adventben rászorulóknak, magányosoknak és minden érdeklődőnek. A szombathelyi Brenner János Általános Iskola 1. b osztálya december 6-19. között járt Devecserben vörösiszap-károsult gyerekeknél, Szombathelyen iskolában, nyugdíjasházban, templomban, kórházi gyerekosztályon, a város főterén, könyvtárban és óvodában: Betlehem örömhírét vitték mindenhová magukkal. Élményeik bővebben megismerhetők a martinus.hu tudósítása és az iskola honlapján megjelent fényképalbum segítségével.


2011. december 2-4. között zajlott az egyházmegyei adventi ifjúsági lelkigyakorlat a szombathelyi Martineumban. 50 fiatal vett részt a Horváth Gábor becsehelyi plébános atya vezette, elmélkedésekből, csoportos beszélgetésekből, szentségimádásból, filmvetítésből álló lelki hétvégén. Következzen néhány közösségi oldalon megosztott fénykép a hangulat bemutatásaként.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© SZEIF Hírlevél Társulat

A bejegyzés trackback címe:

https://szeif.blog.hu/api/trackback/id/tr813438162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása