BIZTATÓ

"Isten, áldd meg a magyart,
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép,
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!"

(Kölcsey Ferenc: Himnusz)

 


IDŐSZERŰ

 

2012-ben is lesz 72 óra kompromisszum nélkül, október 11-14. közé tűzte ki az időpontot az Ökumenikus Ifjúság Alapítvány. Csatlakozz majd Te is a Magyarországon ötödszörre megvalósuló önkéntes akcióhoz! 


HÍRNÖK

 

2011-es pályázati év végén érdemes visszatekinteni az ifjúsági célú pályázatok eredményeire. Mik voltak azok az egyházi szervezésű rendezvények, amelyek régiónk fiataljait érinthették? A teljesség igénye nélkül felsorolunk egy-kettőt.

A Magyar Katolikus Püspöki Kar Ifjúsági Bizottsága a nagymarosi ifjúsági találkozóra nyert 500.000 Ft-ot, az Ökumenikus Ifjúsági Alapítvány "72 óra kompromisszum nélkül - Három nap a tettek mezején" projektje 573.300 Ft támogatást kapott. Nyertes pályázatot adott be a Brenner János Kollégium népművészeti műhelyre (521.190 Ft), a Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium szalafői erdei iskolára (162.148 Ft) és a Sziklavár Egyesület nyári cserkésztáborra (117.000 Ft).

Éljenek a nyertesek, legyen sok követőjük 2012-ben!


© SZEIF Hírlevél Társulat

A bejegyzés trackback címe:

https://szeif.blog.hu/api/trackback/id/tr343485228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása