BIZTATÓ

"Boldogok a békességszerzők, mert őket Isten fiainak fogják hívni." (Mt 5,9)

 


IDŐSZERŰ

 

"2300 kilométer biciklivel a Szent Márton úton" címmel tart élménybeszámolót 2012. január 20-án (pénteken) 17 órakor P. Szabó Jenő bécs-kaasgraben-i plébános, szalézi oblátus szerzetes, aki 2011 nyarán kerékpáron járta végig a Szombathely és Tours közötti zarándokutat.

P. Csány Péter szalézi plébános és Orbán Róbert, az útvonal kezelője (és a mellékelt fotó készítője) vezetik a beszélgetést az Agora-Művészetek Házában (Szombathely, Fő tér 10.).
 


 

Még kapható belépő a keresztény ifjúsági farsangi bálra, amely 2012. február 4-én (szombaton) 19 órakor kezdődik a Martineum Felnőttképző Akadémián (Szombathely, Karmelita u. 1.).

A részletes program:

19.00 Kapunyitás
20.00 A bál megnyitása (dr. Veres András szombathelyi püspök)
20.15 Nyitótánc (Crossroads Kulturális- és Sportegyesület táncosai)
20.30 Vacsora

"AZ ÚRI KÖZÖNSÉG TÁNCOL!"

Bővebb információ: pados@martineum.hu


HÍRNÖK

 

Az Egység Imahetének keretében 2012. január 16-án 18 órakor ifjúsági istentiszteletet tartottak a szombathelyi Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termében. Az alkalomra sok fiatal érkezett a város katolikus plébániáiról és protestáns gyülekezeteiből, szép létszámmal képviseltette magát a SZEIF is. Az igeliturgiát dr. Németh Norbert katolikus egyetemi lelkész vezette. Együtt imádkoztunk a felekezetek közötti egységért, városunk fiataljaiért. Az istentiszteleten lelkes ökumenikus ifjúsági zenekar szolgált. A Szombathelyi Televízió Híradója is beszámolt az eseményről (katt a képre!).

 


© SZEIF Hírlevél Társulat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeif.blog.hu/api/trackback/id/tr953569689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása