BIZTATÓ

"Nézd, az ajtóban állok és kopogok. Aki meghallja szavam, és ajtót nyit, bemegyek hozzá, vele eszem, ő meg velem."

(Jelenések könyve 3. fejezet, 20. vers)


IDŐSZERŰ

 

Regionális Taizéi Találkozó lesz Ljubjanában 2012. április 28. - május 1. között. A találkozó része a Bizalom Zarándokútjának, amelyet Roger testvér, a Taizéi Közösség alapítója kezdeményezett. A Szombathelyi Egyházmegyéből két kisbusz indul Ljubljanába, a részletekért keressétek Varga Annát: a jana91@freemail.hu vagy a 20/393-3645 elérhetőségeken.


Mindszenty József bíboros születésének 120. évfordulójára emlékezünk 2012. március 31-én (szombaton) a szombathelyi Székesegyházban. A 10 óra 30 perckor kezdődő szentmise főcelebránsa Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek.

 


Ifjúsági keresztút szombathelyi és Szombathely környéki fiatalok (és lélekben fiatalok) számára a gencsapáti Szentkútnál - 2012. április 1. (Virágvasárnap) 15 órai kezdettel.
 

Gyertek idén is!


Kérjük, hogy a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával segítse - segítsd a Szombathelyi Egyházmegye Ifjúsági Fóruma közösségépítő munkáját!


Egyházmegyei ifjúsági találkozóra várunk Szentgotthárdra, 2012. április 14-én (húsvét utáni szombaton) 9.30 óra kezdettel! Mottónk továbbra is: KERESZT-KÉRDÉS (ezúttal) „Hogyan menjek?”

A találkozó programja:

09.30 Az érkező fiatalok köszöntése, lelki ráhangolódás
10.00 Előadás – Szűcs Imre újudvari plébános
11.00 Csoportbeszélgetések
12.00 Koncelebrációs püspöki szentmise
13.30 Ebéd
15.00 Fakultációk
16.00 Program zárása, úti áldás

Emlékeztetőül - időpont: 2012. április 14., 9:30, helyszín: Szentgotth​árd, Színház (Széll Kálmán tér).


2012. április 10-ig lehet jelentkezni a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégiumba. Itt megtudhatod miből áll a felvételi, a kisfilmből pedig, hogy miért érdemes jelentkezned...


A végső dolgokról keresztény módon címmel nyilvános előadás-sorozatra kerül sor a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ könyvtárában (Szombathely, Károlyi G. tér 4.). Harmadik alkalommal március 26-án (hétfőn) 18.00 órára várja dr. Németh Norbert egyetemi lelkész, főiskolai tanár az érdeklődőket. Téma: Az ember „a végső döntés helyzetében” és „az üres pokol reménye” – Boros László teológiai hipotézise és Hans Urs von Balthasar krisztológiai alapú reménye.


© SZEIF Hírlevél Társulat

A bejegyzés trackback címe:

https://szeif.blog.hu/api/trackback/id/tr164297032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása